WebSeven: Een website voor iedereen!
 
 

Websiteontwikkeling

WebSeven houdt zich voornamelijk bezig met websiteontwikkeling. Dit betekent voor u een fraai ontworpen website welke op gebruiksvriendelijke wijze is te onderhouden. Voor het onderhouden van uw website heeft WebSeven een CMS ontwikkeld. Heeft u al een website, maar is deze niet makkelijk te actualiseren? Geen probleem, het CMS kan praktisch voor ieder website ontwerp gebruikt worden. 

CMS

CMS staat voor Content Management Systeem. Dit is een algemeen gebruikte term om systemen aan te duiden die gemaakt zijn om inhoud (content), van bijvoorbeeld websites, te beheren. WebSeven heeft een eigen CMS ontwikkeld die voldoet aan de drie controlevragen van WebSeven.

Het systeem kan vlekkeloos omgaan met gebruikersrechten, statische en dynamische pagina's, menustructuren en bevat vele andere functionaliteiten als foto-albums en nieuwsberichten. Daarnaast is het systeem door de modulaire opbouw (Object geOrienteerd) eenvoudig uitbreidbaar.
Op deze manier is ook rekening gehouden met eventuele andere wensen van de klant. Zo wordt op dit moment bijvoorbeeld gewerkt aan het beheer van meertalige websites.

 
 
In seven steps at the web
Beheer_-_ Ontwikkeling _-_ Onderhoud _-_ Design _-_ Stabiliteit _-_ Functionaliteit _-_ Gebruiksvriendelijkheid